Drukwerk

Een goede drukker is niet geschikt voor elke opdracht en een voordelige drukker heeft niet voor elke opdracht de beste prijs. Vaak zijn het kleine aanpassingen in de opdracht of de selectie van de juiste drukker die een wereld van verschil maken.

Voor kwalitatief drukwerk tegen de scherpste prijs heeft u expertise nodig. Evenals kennis over hoe drukwerk het beste geproduceerd wordt, hoe het anders zou kunnen en welke voordelen u daarmee behaalt.

Bij De Eerste Hulp hebben we die kennis en denken voortdurend met u mee, als uw partner, naast u in plaats van tegenover u. Of het nu gaat om papiersoorten, de opmaak of distributie, met al uw vragen over drukwerk kunt u terecht bij één aanspreekpunt binnen De Eerste Hulp. Waar drukkerijen als aanspreekpunt veelal beperkt zijn kunnen wij u een totale service aanbieden, van opmaak tot en met opslag en distributie.

Beperkingen in capaciteit of technische mogelijkheden kennen wij niet. Om onze service voortdurend te optimaliseren maken wij gebruik van een groot en gevarieerd netwerk van drukkerijen en producenten. Hierdoor zijn wij onafhankelijk, flexibel en in staat u optimaal te bedienen en zelfs terplekke te ondersteunen.

De Eerste Hulp biedt hiermee een totaal concept, waarmee u een besparing kunt realiseren oplopend tot wel 30% op uw totale besteding aan marketing-, corporate en huisstijl drukwerk. Bovendien biedt dit concept u maximaal gemak, een brede service en flexibiliteit.

Kostenvoordeel betekent bij De Eerste Hulp niet alleen dat u kunt profiteren van schaalvoordelen en inkoopexpertise. De Eerste Hulp kan ook uw drukwerk inkoopprocessen drastisch verbeteren, hiermee besparen we u geld, tijd en moeite en verhogen we de efficiency.


Offerte aanvragen
Weet u al wat u wilt of nodig heeft dan kunt u direct online een offerte aanvragen. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk verwerken tot een vrijblijvende offerte. Offerte aanvragen >>


Drukwerkscan laten maken
Bent u benieuwd naar wat u kunt besparen op uw huidige drukwerk uitgaven? Wij doen een gratis drukwerkscan van uw complete drukwerkpakket. Lees verder >>


Drukwerbegeleiding
Indien nodig kan De Eerste Hulp u ook helpeb bij het begeleiden van uw drukwerkproducties. Met de grafische kennis Wij verzorgen o.a de coördinatie, planning en huisstijl- & kwaliteitsbewaking. Neem contact op >>

 

De Eerste Hulp op Twitter
 
over deeerstehulp contact leveringsvoorwaarden