Communicatie ondersteuning

Wij zijn geen marketing- of communicatiebureau. Maar wij zijn wel uitstekend inzetbaar voordat de productie wordt gestart. Tijdens het formuleren van het plan en kiezen van de juiste middelen kunnen wij met u meedenken en ondersteuning bieden. Zo behalen we samen een optimaal resultaat.

Planning
Binnen het media-advies stelt De Eerste Hulp een mediaplanning samen waarin per medium en periode wordt aangegeven hoe dit medium wordt ingezet, wat de kosten hiervan zijn en wat het te verwachten bereik is.

Inkoop
In deze fase van het traject verzorgen we een zo efficiënt mogelijke inkoop van alle geselecteerde medium types. Hierbij kijken we uiteraard niet alleen naar de prijs, maar ook naar de positie binnen het medium en alle andere factoren die van invloed op het resultaat en de prijs kunnen zijn.

Evaluatie
Gedurende de opdracht en na afloop overleggen wij met u de voortgang en of de resultaten in lijn met de doelstellingen en verwachtingen zijn. Waar nodig wordt er tijdig bijgestuurd om een zo hoog mogelijk rendement te behalen.


Wilt u meer weten of heeft u vragen over Communicatie-advies neem dan gerust contact met ons op via info@deeersthulp.com

 

De Eerste Hulp op Twitter

 

over deeerstehulp contact leveringsvoorwaarden